Ja, man ved at man er med et arabisk flyselskab, når der på infoskærmene bliver informeret om, hvilken retning Mecca er

Tror også lige, at vi kom med weekendflyveren fra Qatar til Nepal fredag eftermiddag! Der var stort set kun nepalesiske arbejdere med og vi har aldrig oplevet så meget aktivitet i en flyver før. Der blev konstant ringet efter øl og whisky……det er jo gratis! Og efter 3 timers flyvning og 5 whisky begyndte ham bagved at synge. Da vi landede og ikke en gang var færdig med at bremse havde de alle taget sikkerhedsselen af og var i gang med at tage deres håndbagage……for hilved de blev skældt ud.

Vi vil heller aldrig aldrig mere klage over bagagebåndet I Kastrup…Vi ventede i 1 1/2 time i Kathmandus lufthavn på vores bagagesmiley

Vi blev hentet af ejeren af trekkingbureauet. Han var dog blevet lidt forvirret da han stod i lufthavnen med et skilt hvor der stod Charlotte Svendsen på. Der stod nemlig også en anden gut og ventede med et skilt med mit navn på. Vi fandt så ud af her til morgen, at den anden Charlotte Svendsen også skulle bo hvor vi bor. Så ejeren på hotellet havde også været forvirret da der kom en Charlotte mere og checkede ind en halv time efter os! Lidt mærkeligt at 2 med samme navn både lander samme dag og skal bo samme sted.
Her spiser vi morgenmad.

Lørdag har vi været turister og fået set lidt af Kathmandu. Vi startede i Durban Square, som er et område med templer og kongepaladset. Der var også et hus med en Kumari, som er en meget ung pige, som er gudinde. Det er hun indtil hun bløder første gang, hvorefter hun bliver skiftet ud med en ny. Vi var så heldige at se hende, men det var strengt forbudt at fotografere hende.

Bagefter gik vi op til et område der hedder Swayambhunath

som er et buddhistisk tempelområde oppe på en bakke. Der var en fantastisk udsigt udover byen deroppe fra.

Her oplevede vi et par gange, at vi blev spurgt om vi måtte blive fotograferet. Ved ikke om vi ser specielt sjove ud eller om vi bare er så hvide.

Sidst på eftermiddagen havde vi møde med vores guide Satte Man og ejeren, hvor vi fik styr på de sidste ting…uhhh hvor vi glæder os.

Vi er nu på vej ud igen for at være turister og håber at vi kommer forbi en bedre netforbindelse.