I går søndag var vi ude og se ligbrænding. Vi var så heldige, at der lige var gået en ceremoni i gang da vi kom, så først startede vi med at se hvordan de hældte flodvand over den døde, som herefter blev lagt på en båre.

Herefter blev den døde båret over til selve stedet, hvor afbrændingen skulle finde sted

Efter lidt gåen rundt om liget blev der sat ild til.

Alt dette foregik på et tempelområde, hvor der selvfølgelig også var hellige mænd

De skal selvfølgelig have penge hvis man fotografere dem

Resten af dagen slappede vi af og fik pakket til dagen efter.

I dag mandag kom så den længe ventede dag. Vi stod tidligt op, da vi allerede blev hentet kl. 7. Det tog kun 15 minutter at køre i lufthavnen og da vi først skulle flyve kl. 8.30 var vi i god tid. Da vi skulle til at checke ind kom der så lige et skilt op, hvor der stod, at alle fly til Lukla var forsinket p.g.a. vind. Vi var dog kun forsinket i 3 timer, så det var dejligt. Nogen gange er det flere dage. En helt fantastisk oplevelse, at flyve gennem bjergene. Normalt kigger man jo ned på bjergene, men her kiggede vi op.

Her er flyveren vi fløj med og nedenfor er starts- og landingsbanen.

Da kl. allerede var blevet 12 blev vi i Lukla og spiste frokost. Første nat skal vi sove i en by der hedder Pakhding. Det skulle tage omkring 3-4 timer at gå, men vi var der allerede efter 2 1/2 time, så i morgen har vi besluttet at gå lidt langsommere.

Vi har fået et dejligt værelse uden varme og en seng stort set uden madras og eget badeværelse. Så vi klager ikke. Lukla lige i 2840 meters højde og Phakding i 2625, så i dag har vi gået en smule ned.