Onsdag har bare været en super skøn dag. Startede morgenen UDEN hovedpine og det er gode tegn, da man så er ved at vende sig til højden. Derudover kunne vi ligge i sengen og vågne til denne udsigt

Helt fantastisk syn.

Vi troede egentlig at vi havde hviledag i dag, men næh nej vores guide mente at vi skulle ud og gå og især lidt højere op. Og det er selvfølgelig også det bedste for at undgå højdesyge, at man kommer nogle højdemeter op og derefter kommer ned igen.

Byen Namche som vi bor i ligger nede i en dal, så for at komme væk derfra, er der kun en vej og det er op!

Her er vi kommet et godt stykke op og har en fantastisk udsigt ud over byen. Og som i kan se, fotografere vores guide også

Vores første mål var et udsigtspunkt hvor man kan se Mount Everest

Det er nr. 2 top til højre for os.

Bagefter gik vi videre til Hotel Everest View, som ligger i 3880 meters højde, hvor der også var den mest fantastiske udsigt.

Her får vi lige en kop te inden vi går videre.

Herefter gik turen til en by der hedder Khumjung, som mest er kendt for deres skole, som er lavet af Hillary’s fond…altså ham der besteg Everest første gang. Efter at have set denne skole gik vi videre til næste by Khunde, som har et hospital som også er lavet af denne fond. Da vi kom til hospitalet skulle jeg tisse og hold da op for en oplevelse, da jeg fandt toilettet. Normalt fotografere jeg ikke toiletter, men det her var godt nok smart.

Et skur med hul i ned af en skrænt. I skuret var en masse blade som man kunne bruge til at dække til med. Meget mere lækkert end et pedal-lokum.

Byen havde også et Monastery/kloster, som vi også lige måtte op at se. Det lå i 3905 meters højde. En helt vildt fantastisk oplevelse. Vi kom lige til frokosttid, så alle munkene/lama’erne sad og spiste, men vi var stadig meget velkommen. Vi har ikke taget nogen billeder af dette, da det virkede lidt højtideligt. Til gengæld blev vi inviteret på te over i køkkenet, hvor vi også fik en skål serveret med nogle melboller. Af ren venlighed fik vi også skyllet nogle af dem ned.

Her har Bo taget et foto af de søde køkkendamer, som de nu ser.

Så gik turen hjem igen og dette var bl.a. på sådanne veje.

Det endte med at blive en tur på 6 1/2 time, men en helt fantastisk tur.

Resten af dagen går med afslapning, så vi kan være klar til næste by i morgen.

Da vi allerede nu ved, at der ikke er wifi den næste uges tid, varer det lidt inden næste opdatering.