Efter at have sovet godt 10 timer vågnede vi friske og udhvilede mandag morgen kl. 5. Bo havde godt nok været vågen kl. 3 p.g.a. luftmangel. Han havde dog blot åbnet vinduet og det havde også hjulpet rigtig meget, men det betød også minus 4 gr. på værelset

Vi startede med en kop te og en energibar og så var det ellers afsted på turens anden store højdepunkt….bjerget Kala Pattar, som er 5545 meter højt. Det tog 2 timer at bestige det og da vi nåede toppen kunne vi se Mount Everest

Det er det mørke bjerg i baggrunden.

Her sidder 2 meget glade mennesker, der nåede toppen.

Det kan godt være lidt svært at se på billede, men nogen gange var der en sti at gå på og andre gange var det store sten vi skulle kravle over, men op nåede vi. Det var lidt koldt at gå op og da vi skulle have en tår af vores vand var det fyldt med is, så det VAR koldt.

Da vi kom tilbage til Gorak Shep fik vi lidt morgenmad og så var det ellers tid til at få pakket sammen, da vi skulle være ude af vores værelse kl. 10. Vi besluttede at gå tilbage til byen Thukla, ca. 3 timers gang, selvom vi var fuldstændig tappet for energi.

Igen her er bare så flot og helt ubeskriveligt.

Vi ankom kl. 13.30 og fik lidt frokost og så var det altså tid til at få børstet tænder og blive vasket lidt. Her var ikke mulighed for brusebad, så det blev vådservietterne igen! Der var ingen håndvask i Gorak Shep, så vi kunne ikke lige overskue at børste tænder…..mærkeligt så lidt sart man blive under sådanne forhold.

Resten af dagen er gået med afslapning.

Ja Bo fik da også lige taget en morfar. Det er også det sted der har været koldest, da fællesrummet ikke var særlig meget opvarmet, så vi var meget kolde da vi gik i seng.