Onsdag skulle vi gå fra Tengboche til Namche og startede med en times nedstigning

Kan godt forstå, at det tog 2 timer at gå op, da vi gik den anden vej!

Ofte møder vi flokke af yakokser, som bruges til transport af bagage, mad og andre ting og det første man lærer når man ankommer er, at man altid skal gå ind til siden og aldrig på den side hvor det går ned, da de godt kan finde på at skubbe en ud over kanten.

Her måtte vi pænt vente til denne ene okse var kommet over broen, da man bare ikke mødes med en okse på en hængebro.

Resten af turen gik stille og roligt. Der var ikke de store stigninger og vi kunne spise frokost i Namche kl.13.00. Efter at have brugt et par timer på nettet gik vi en tur i byen, hvor Bo fik en ny hue

Vi måtte også lige på konditori…..de er nemlig herre gode til at lave kager her.

Torsdag morgen stod vi op 45 minutter før morgenmad, da det nu er blevet rutine at pakke ned og få tøj på og det er den tid det tager. Igen i dag gik det bare ned, men det kan nu også være hårdt for både ben og knæ.

Dette er vores guide Satte og vores bære Chiring. Vores guide er 24 år og studere og vores bære er 30 år, gift og har 2 børn. Når han ikke er bærer, arbejder han som tømmer. Da vi var i Tengboche havde han fået 3 spande, som han har slæbt hele vejen ned. Han har nemlig en ko og så kan han bruge spandene til at lave smør i. Han bor for øvrigt 3 dages gang fra Lukla, hvor vi slutter vores trek. Det er sådan lidt underligt at være i en landsdel, hvor der ingen motorkøretøjer er og hvor eneste transportmulighed er en hest eller en helikopter, hvis du altså har kassen.

Som det ses på billedet er det hele blevet grønt igen, nu hvor vi er kommet ned i 2700 meters højde. I nat skal vi sove samme sted som da vi startede i Phakding. Efter frokost sov vi 3 timer, så vi er nok ved at være lidt brugte 🙂