Så har vi købt en pakkerejse smileyJo jo i dag tirsdag blev vi ført ned til busholdepladsen af vores hotelejer, som vi har købt denne “rejse” af….en tur til Chitwan Nationalpark! ! Parken ligger i det sydlige Nepal på grænsen til Indien. Vi skulle køre kl 7 fra Kathmandu og så være i Chitwan til frokost……men de spiser desværre sent frokost her…..eller vi var her først kl. 15.00! Men det er vist noget med det der Nepal tid. Turen skulle nemlig tage 6 timer normalt,

men vi holdt stort set pause hver time.

Da vi endelig var fremme blev vi hentet af hotellet i en åben lastvogn

Her får vi frokost og der kan også ses lidt af haven. Her er super flot og så er det lidt underligt, at landskabet er helt fladt her.

Da vi også havde fået lidt kaffe skulle vi ud på en lille gåtur.

Vi startede med at kigge på et af byens huse, som er lavet af strå og ler. Skulle være helt fantastiske….kolde om sommeren og varme om vinterensmiley

Så skulle vi også lige se nogle elefanter, som var i fangenskab, da de bliver brugt til arbejdsbrug. Lidt senere så vi dog en vild kæmpenelefant da vi gik videre ned til en flod. Pludselig råber vores guide til en anden gruppe – run run – og er du gal hvor kunne de løbe, for pludselig kom en kæmpe stor elefant med stødtænder ud fra træerne lige bag ved dem. Ja vi så også et næsehorn, som heldigvis lå og sov. Det er nemlig lidt underligt at man bare vader rundt mellem disse store dyr.

Vi skulle ned til en flod og se solnedgangen.

Da vi kom ned til floden lå der 4 krokodiller….heldigvis var det ikke på samme side som vi var, men stadig for tæt på efter vores smag.

Efter aftensmaden var vi så heldige, at vi skulle ud og se nogle lokale danse stokkedans

….gab, det var kedeligt. Heldigvis varede det kun 40 minuttersmiley

Onsdag morgen blev i vækket kl. 6.00 og efter morgenmad kørte vi ud til et sted hvor vi skulle sejle i kano fra

Det var en meget smuk tur. Det eneste der ikke var så fedt var, at vi så rigtig mange krokodiller i vandet…..men de lå heldigvis meget stille allesammen. Det var nok fordi at de også havde fået tidlig morgenmad ligesom os. Da vi blev sat af, var det blevet tid til dagens junglevandring.

Helt vildt fedt at gå rundt og vide, at der bl.a. er tigre og leoparder og det første man får at vide er, at man skal være stille og hvis der sker noget farligt skal man bare kravle op i et træ eller løbe.

Men som det ses, er vi helt rolige og vi mødte heller ingen farlige dyr….kun bambier og aber. Vi sluttede turen ved endnu et elefantcenter og bagefter kørte vi til et sted hvor elefanterne blev badet

En meget stor turist attraktion.

Der har været ønske hjemmefra….at se nogle mad billeder! ! Så værgo’ Hannesmiley

Frokostens forret var en minestrone suppe

Og til hovedret fik vi spaghetti, ris, kartofler og lidt kød i sur/sødt sauce, ja man e næsten vegetar her. Til dessert fik vi et æble hver og det var Bo ikke helt tilfreds med. Han kunne nemlig godt have haft spist et stykke kage. Skuffelsen var endnu større, da der heller ikke var kage til kaffen.

Dagens sidste to-do ting var elefantridning.

Ja vi ser glade ud, for vi mødte nemlig et næsehorn…..helt vild oplevelse at jagte et næsehorn på ryggen af en elefant.

Ja her sidder vi jo fint

Og vi fik ikke våde tæersmiley