Torsdag morgen blev vi vækket kl. 6……det var nemlig blevet tid til birthwatching. Så efter morgenmaden skulle vi ud og gå.

Det første vi så var dog ikke en fugl men denne løsning på varmt vand.

Her var der til gengæld en fugl, ja lige ude til højre! Vi så også lidt flere fugle, men ellers var det bare dejligt lige at gå en times tid inden vi skulle sidde i en bus tilbage til Kathmandu i 6 timer.

Da vi kom tilbage fik vi vores gamle værelse tilbage på toppen.

Så er vi tilbage i Thamels gader.

Vi valgte at spise på samme indiske restaurant, som inden vi tog til Chitwan, da der både var hyggeligt og god mad.

Vi fik begge suppe til forret og noget andet lækkert til hovedret

Og Bo fik chokolademousse til dessert

Fredag morgen var det tidligt op igen, for vi skulle på mountainbike tur i Kathmandu-dalen.

Vi fik nogle rigtig gode cykler og så var det bare med at komme ud af byen inden der kom for mange biler på gaderne.

Vi blev dog lidt overrasket, da vi kom til den først stejle bakke og vores guide stod af cyklen. Det vidste sig efterfølgende, at hans gearing ikke helt var til stejle bakker og han havde jo nok også regnet med, at når han skulle ud og køre med bedstemor og bedstefar, så kunne de nok heller ikke køre op…..men han blev klogere, så Bo og jeg stod og ventede på ham for enden af de stejle bakker.

Efter den 1. time skulle vi have te pause….det var også et helt fantastisk sted.

Her i Nepal kører man faktisk off-road på deres almindelige veje og det var sjovt at prøve. Målet med vores tur var et hindu-tempel nord for Kathmandu og efter 32 kilometer både op og ned nåede vi vores mål. Det tog 3 timer. Vi var tilbage i Kathmandu efter 5 timer og det var fint, for vi kunne godt mærke at vores numser ikke var i træning til at sidde på en saddel.

Om aftenen var vi inviteret til mad hjemme hos Kalu

Det er ham der ejer det trekking-bureau vi brugte. Det var super hyggeligt og rigtig sjovt at se, hvordan de bor her i Nepal.