Så er vi på vej hjem efter en helt fantastik ferie. Der er bare så mange oplevelser og indtryk der skal fordøjes. På mange måder har denne tur været meget andeledes, men på den rigtig gode måde!

Vores sidste dag i Kathmandu var en rigtig hyggedag. Vi sov lidt længe, da vi først skulle være ude af vores værelse kl. 12.00. Efter at have spist og pakket gik vi en sidste gang en tur i Thamels gader, hvor Bo startede med at blive barberet hos den lokale barber igen. De sidste ting blev handlet og frokosten blev indtaget på en øko-restaurant, som vi havde spist på tidligere.

De lavede nemlig noget rigtig lækkert hjemmelavet pasta.

Ovenpå restauranten var de ved at bygge en etage mere på, så når man skulle benytte deres toilet, skulle man lige igennem denne byggeplads.

Efter frokost fik vi en times helt fantastisk massage, som var rigtig dejligt efter cykelturen dagen før.

En af gaderne havde festival med boder og live-musik, så her blev vi et stykke tid og hørte lidt god musik

…..og nød et par øl.

Kalu fra trekkingbureauet kom og hentede os på hotellet kl. lidt i seks, vi skulle flyve kl. 21!

Så vi havde lige lidt ventetid i Kathmandus lufthavn.

Som på vejen til Nepal, havde vi en stop-over i Doha…dog kun på 8 1/2 time denne gang. Vi havde igen fået en hotelovernatning i byen, men det meste af tiden gik desværre med transport og ventetider diverse steder, bl.a. gennem emigrationsmyndighederne, da der kræves visa i Qatar. Så vi nåede kun at få 3 timers søvn inden vi skulle op igen og det var kun fordi vi takkede nej til hotellets bustransport, der allerede kørte tilbage til lufthavnen, så vi ville være der mere end 3 1/2 time før vi skulle flyve igen. Så vi tog vores egen vogn og sov lidt længere.

Vi havde ellers fået en suite……typisk når man så kun har 4 timer der! Det var også noget af en kontrast til de værelser vi ellers har sovet i……især på trekket.

Så er vi klar til at flyve mod København fra Qatar.